Galatasaray'da teknik heyetten kritik Emin Bayram kararı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Westerlo'da kiralık oynanan Emin Bayram için yeni bir karar aldı.

Galatasaray'da Okan Buruk ve yönetimin yaptığı transfer zirvesinde başarılı hoca, gelecek sezon da takımda görmeyi düşünmediği isimleri iletti.

Yönetim, Buruk'un planlarında yer almayan oyuncuları gözden çıkartırken, boşluk oluşacak bölgeler için de kadronun güçlendirilmesi adına çalışmalar sürüyor.

Emin Bayram kalacak

Ancak Aslan'da iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen Emin Bayram, 2019 yılında A Takım’a yükseldi. 2 sene en üst seviyede kaldıktan sonra Boluspor’a kiralanan genç stoper, 2022 yılında ise zaman zaman şans buldu.

Gelecek adına büyük bir potansiyel taşıyan Emin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise kendine geliştirebilmesi ve daha fazla forma şansı bulabilmesi için Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’ya kiralandı.

Aradan geçen sürede kendisini fazlasıyla geliştiren genç futbolcu, bu sezon 25 maçta forma giydi. Aslan da 21 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ederken, gösterdiği gelişimden bir hayli memnun kaldı. Sezon sonunda yuvasına geri dönecek olan Emin, yeniden başka bir kulübe kiralanmayacak.

Stoke City talip olmuştu

Sezon başında Championship ekiplerinden Stoke City'nin talip olduğu, Okan Buruk’un da kadrosunda görmeyi istediği Emin, gelecek sezondan itibaren savunmada rotasyonun önemli parçalarından biri olacak ve daha fazla şans bulacak.

Genç futbolcu, Belçika temsilcisinde alabileceği en fazla süreyi alarak deneyim kazanmak ve Florya'ya yüzde 100 hazır olarak tecrübe kazanmış bir futbolcu olarak dönmeyi amaçlıyor.

Galatasaray Transfer Transfer Haberleri Okan Buruk