Galatasaray'da Arda Turan'ın üyeliği resmiyet kazandı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Arda Turan

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, resmi olarak Galatasaray üyesi oldu. Genç teknik adam, mazbatasını Başkan Dursun Özbek'in elinden aldı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, futbolculuğu döneminde altyapısından yetiştiği ve transferiyle para kazandırdığı Galatasaray'a resmi olarak üye oldu.

Galatasaray'a üyelik başvurusunda bulunan ve bu isteği kabul edilen genç teknik adam mazbatasını aldı. Sarı-kırmızılı kulübün yeni üyesi olan 37 yaşındaki isim, mazbatasını Başkan Dursun Özbek'in elinden aldı.

Arda Turan: Bana bir ömür boyu yeter

Sosyal medyadan duyurusunu yapan Arda Turan, "Benim tüm hayallerim de, hayallerimin gerçekleştiği yer de Galatasaray. Bugün formasını giymekten, kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Galatasaray Kulübü’ne üyelik mazbatamı aldım. Yıllar boyunca sarı-kırmızılı forma için sahada verdiğim emeklerin bu üyelikle onurlandırılmış olmasının gururunu yaşıyorum. Başta Sayın Başkanımız Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, GSYİAD Başkanımız Sayın İbrahim Hatipoğlu’na, camiamıza emek vermiş büyüklerimize ve tüm Galatasaray Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Bu gurur bana bir ömür boyu yeter" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile 3 kupa kazandı

Atletico Madrid ve Barcelona gibi dünya devlerinde de top koşturan Arda Turan, Galatasaray'da 240 resmi maça çıktı.

Arda Turan, bu karşılaşmalarda 49 gol ve 75 asistle mücadele etti. Başarılı isim, ayrıca sarı-kırmızılı takımla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı.

Galatasaray Arda Turan Dursun Özbek