Galatasaray, Sparta Prag deplasmanında! İşte muhtemel 11...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off turunda bu akşam Çekya'da Sparta Prag karşısında çıkacak. Tur için avantajı elinde bulunduran sarı-kırmızılı temsilcimizde Okan Buruk'un sahaya süreceği ilk 11 belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Son 16 Play-off Turu'nda Sparta Prag deplasmanına çıkacak. Başkent Prag'daki mücadele saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Exxen platformundan canlı yayınlanacak Sparta Prag-Galatasaray mücadelesinin canlı anlatımı da kontraspor.com'da olacak.

GALATASARAY TURU NASIL GEÇER?

İlk maçı İstanbul'da 3-2 kazanan sarı-kırmızılı temsilcimiz, Prag'da kazanması veya berabere kalması durumunda turu geçen taraf olacak. Tek farklı mağlubiyette ise maç uzatmaya gidecek.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Galatasaray'ın Sparta Prag ile oynadığı ilk maçta kırmızı kart gören Victor Nelsson cezası nedeniyle, Aurier ve Ziyech sakatlıkları, Köhn ve Eyüp Aydın da isimleri UEFA listesine bildirilmediği için mücadelede forma giyemeyecek.

SPARTA PRAG'IN DA EKSİKLERİ VAR

Rakip Sparta Prag'da da üç futbolcu karşılaşmada forma giyemeyecek. Çekya temsilcisinde Rynes, Krejci ve Birmanovic, takımlarını yalnız bırakacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ:

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Demirbay, Barış Alper, Mertens, Zaha, Icardi

Galatasaray Futbol UEFA Avrupa Ligi