Futbol terörü! Soyunma odasını basıp Stanojevic'i yaraladılar... Bir dönem Konyaspor'u çalıştırmıştı

Sırbistan Süper Ligi'nde oynanan Partizan-Kızılyıldız derbisinde konuk ekip rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. Daha önce Türkiye'de de oynayan Cherif Ndiaye karşılaşmada hat-trick yaparken diğer gol ise Silas Mvumpa'dan geldi. 4-0'lık farklı yenilgi sonrası ev sahibi Partizan taraftarları, soyunma odasını bastı. Holiganlar, bir dönem Konyaspor'u da çalıştıran teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in yaralanmasına neden oldu.

Dünyanın en ateşli derbilerinden biri olarak gösterilen Partizan ile Kızılyıldız kozlarını paylaştı.

Partizan Stadyumu'nda oynanan mücadelenin kazananı 4-0'lık sonuçla kırmızı-beyazlılar oldu. Gollerin 3'ü daha önce Göztepe ve Adana Demirspor'da forma giyen Cheif Ndiaye'den gelirken diğerini ise Silas Mvumpa kaydetti.

Mücadelenin ardından ev sahibi ekibin taraftarları soyunma odasını bastı. Cam ve çerçevelerini indiren Partizanlılar, daha önce Konyaspor'da da görev yapan Aleksandar Stanojevic'in de yaralanmasına neden oldu.

Deneyimli çalıştırıcının boynunda kesikler oluştu. Ayrıca yüzünde de bantla kameraların karşısına çıktı.

Maçın ardından basın toplantısına yüzünde yara bantlarıyla çıkan ve gözleri dolan Aleksandar Stanojevic, "Yazıklar olsun! Çok üzgünüm. En ağır yenilgi, herkesten özür dilerim!" ifadelerini kullandı.

Kızılyıldız bu sonuçla 8 karşılaşmada 22 puana ulaşırken Partizan ise 11'de kaldı.

(Takvim)

Futbol