Fransa'da Zaha depremi! Hocası yerden yere vurdu: Futbolcu olarak değerlendirmek zor

Lyon'un Nantes ile oynadığı maçın kadrosuna dahil edilmeyen Zaha, çok sert eleştiriler almaya devam ediyor. Lyon Teknik Direktörü Piere Sage, Zaha hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Bu sezonun başında Galatasaray'dan kiralık olarak Lyon'a transfer olan Wilfried Zaha, yeni kulübünde istenmeyen adam ilan edildi. Piere Sage tarafından Gift Orban ile birlikte Nantes maçının kadrosuna dahil edilmeyen Zaha için son olarak hocası Sage çok sert açıklamalarda bulundu.

"ONLARA KARŞI ÇOK NETİM"

Sage, Zaha ve Gift Orban'ın kendilerini zorlamadığını ve bu yüzden kadroya alınmadıklarını ifade etti. Genç teknik adam çok sert açıklamalarda bulunarak, "Oynamayan ya da az oynayanlara karşı çok netim. Onları futbolcu olarak değerlendirmenin benim için zor olduğunu söyledim” dedi.

Pierre Sage oyuncularından sadece sahada değil profesyonellik anlamında da daha fazlasını beklediğini açıkça belirtti. “Onları başka konularda da değerlendirmem gerekiyor, eğer bu konular olmaları gereken profesyonel standartlara uygun değilse...

KADRO DIŞI KONUSUNDA UYARDI

Sage, Zaha ve Orban'ın bu beklentileri karşılayamamaları halinde kadro dışı bırakılabilecekleri uyarısında bulundu. Takımla daha iyi bir gelecek ummak için gerekliliklere uymalarını tavsiye etti.

Lyon Galatasaray