Filip Novak'tan Galatasaray - Sparta Prag değerlendirmesi

Eski Trabzonspor ve Fenerbahçe futbolcusu Filip Novak, Galatasaray - Sparta Prag eşleşmesi hakkında yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski sol beki Filip Novak, Galatasaray - Sparta Prag eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şu anda Sigma Olomouc takımında futbola devam eden 33 yaşındaki oyuncu, temsilcimiz Galatasaray'ın Sparta Prag ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu eşleşmesini değerlendirdi.

SPARTA'NIN TURU GEÇECEĞİNE İNANIYORUM

Çek basınına konuşan Filip Novak, "Sparta'nın turu geçeceğine inanıyorum, çünkü onları destekliyorum ama çok zor olacak. Özellikle de deplasmandaki maç çok zor olacak. İstanbul'daki maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Deplasmanda kazanmaları zor olduğu için içerdeki maçı kazanmak zorundalar." dedi.

ICARDI GOLLER ATIYOR AMA SIK SIK SAKATLANIYOR

Filip Novak, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin en iyi Çek takımlarından daha üst seviyede olduğunu söyledi. Icardi sorusuyla ilgili de "Icardi goller atıyor ama sık sık da sakatlanıyor. Evet, Icardi önemli ama Galatasaray'ın başka kaliteli oyuncuları da var. Örneğin Wilfried Zaha." yanıtını verdi.

BOEY KALİTELİ BİR OYUNCU OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bedelle transfer olan Sacha Boey hakkında ise Çek futbolcu "Boey gerçekten iyi bir oyuncu. Kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi" yorumunu yaptı ve sözlerini noktaladı.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi