Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Dusan Tadic, Sırp basınına konuştu: Şampiyonluk mührünü vurmak istiyoruz!

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ve kısa zamanda taraftarın gönlünde taht kuran Dusan Tadic, ülkesinin basınına konuştu.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'ye sezon başı transfer olan Sırp yıldız Dusan Tadic, ülkesinin yayın organı Kurir Sport'a konuştu.

Tecrübeli futbolcu taraftarı çokça överken, "Bu fanatizmi tarif etmek imkansız. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe'ye gelme sebeplerimden biri de bu. Kulübü sınırsız seven, her maçta her şeyini veren bir taraftar ordusu. İnsanlar kendi gözleriyle görene kadar inanamazlar. Öte yandan, böyle bir kulüpte oynamak hiç de kolay değil, çünkü çok büyük bir baskı var... Bana bizimle ilgili her şeyi biraz hatırlatıyor. Türkiye'de, Yunanistan'da ve ülkemizde... Zihniyette, fanatizmde benzeriz" ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Sırp yıldız şampiyonluk yarışına da değinirken, "Bulunduğum batı ülkelerinde her şey tamamen farklı ve bugün yarın değil. Bu böyledir ve her şey bir saniyede değişir. Umurumda değil. Genel olarak bizde de aynı, bu yüzden çabucak alıştım. Fenerbahçe on yıldır şampiyon olamadı, kulüp tarihinde böyle bir şey yok. Taraftarlar bunun sonlandırılması için çok hevesli. Bir sürü büyük futbolcu var, iyi oyuncular var. Mevcut durumdan çok memnunlar ama şampiyonluk mührünü vurmak istiyoruz. Kolay olmayacak Galatasaray da çok güçlü, iki puan fazlaları var ama biz kendimize inanıyoruz. Taraftarlar tutkumuzu ve enerjimizi fark ettiler ve inanılmaz bir destek veriyorlar" dedi.

Fenerbahçe Süper Lig