Fenerbahçe'de sevindiren Fred gelişmesi

Fenerbahçe'de Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor maçında sakatlanan ve yaklaşık 2 haftadır sahalardan uzak kalan Fred için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de taraftar, sakatlığı bulunan ve son üç lig maçında da forma giyemeyen Fred'in dönüşünü büyük bir heyecanla bekliyor. Brezilyalı futbolcunun takıma dönüşü, şampiyonluk yarışında da elini güçlendirecek.

Brezilyalı orta saha, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanarak yerini 87.dakikada Krunic'e bırakmıştı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun özel haberine göre; sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Fred, çekilen kontrol MR’ı sonrası düze koşulara başlayacak. Ayın 19'una kadar bireysel çalışacak olan yıldız orta sahanın, yeniden MR çekilecek ve tam olarak iyileşip iyileşmediğine bakılacak.

19 Şubat'ta çekilecek MR'da bir problem yaşanmaması halinde yıldız orta saha, takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Şayet takımla çalışmalara başlarsa, Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa maçında kadroda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe