Fenerbahçe'de Krunic sürprizi! Takımdan ayrılabilir...

Fenerbahçe'de Rade Krunic ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer döneminde Milan'dan geldiği Fenerbahçe'de şu ana kadar beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcuya Brezilya'dan sürpriz bir transfer teklifi geldiği ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'de ilk 28 haftayı ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ve topladığı 73 puanla ikinci sırada geçen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hızlı bir ara transfer dönemi geçiren ve 3 takviye yapan sarı-lacivertliler, takıma kazandırdığı isimlerle büyük yankı uyandırdı. Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Kanarya'nın en çok konuşulan transferlerinden biri de Rade Krunic oldu.

Fenerbahçe, sezon başında da kadrosuna katmak istediği Milan'lı orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan ve taraftarın tepkisini geçen Krunic ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın ısrarları sonucunda devre arası transfer döneminde kadroya katılan Rade Krunic için Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Fotomaç'ın haberine göre; William Carvalho'yu isteyen Brezilya ekibi Flamengo'nun Rade Krunic için de harekete geçtiği belirtildi. Brezilya'da yer alan haberlere göre; transfer süresinin bitmesine saatler kala Flamengo temsilcileri, 30 yaşındaki Boşnak oyuncunun menajeriyle irtibata geçti. Krunic'in temsilcisi de konuyu Fenerbahçe yönetimine iletti. Oyuncu hakkında son kararı teknik direktör İsmail Kartal verecek.

Şu ana kadar sergilediği performansla taraftarları hayal kırıklığına uğratan 30 yaşındaki oyuncu, AC Milan'dan 3.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Brezilya'da transfer dönemi 7 Mart Perşembe günü kapanıyor. FIFA kuralları gereği ise transfer engel teşkil etmiyor.

Rade Krunic bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maça çıktı. Boşnak orta saha oyuncusu, 1 asistlik bir performans sergiledi. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 8.5 milyon Euro.

Futbol Fenerbahçe Transfer