Fenerbahçe'de Berge gelişmesi! İngilizler duyurdu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile eşleşti. Sarı-lacivertli ekip transfer harekatına da devam ediyor. Yönetim, Burnley forması giyen Sander Berge'yi kadroya dahil etmek istiyor. İngiliz basını, yıldız isim için müjdeyi verdi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarında orta sahaya yoğunlaşıldı. İddialara göre ciddi hedeflerden biri ise Burnley'nin yıldızı Sander Berge.

Norveçli oyuncu için İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerin bu transferde büyük mesafe kat ettiği iddia edildi.

A Spor'un TeamTalk'tan derlediği habere göre anlaşma çok yakın. Jose Mourinho'nun Berge'yi çok istediği vurgulanırken, "Süper Lig ekibi, orta saha transferinde Berge için Burnley ile anlaşmaya çok yakın" ifadelerine yer verildi.

Berge'nin Burnley Premier Lig'den düştüğü için ayrılmak istediği biliniyor. Eski İngiliz futbolcu Carlton Palmer da Berge'nin takımda kalmayacağını ve Fenerbahçe'ye gideceğini söyledi. Palmer, "O geçen sezonun en iyi oyuncusuydu. Gidişi Burnley'i etkiler" dedi.

Geçen sezon Sheffield United'dan Burnley'e gelen Berge, 40 resmi maçta forma giymiş ve 2 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri