İşte Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise karşısında muhtemel 11'i

Fenerbahçe, Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında, Union SG'i Kadıköy'de ağırlıyor. İlk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, burada bir sürpriz yaşamak istemiyor. Mücadeleye az bir süre kala, İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Fenerbahçe - Union SG maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahneye çıkıyor. İlk maçta Belçika'da Union Saint-Gilloise ekibine büyük bir şok yaşatan sarı-lacivertliler, Kadıköy'de bu akşam bir sürprize izin vermeyerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. İsmail Kartal'ın, ilk maçtaki skordan da dolayı ilk 11'de rotasyona gideceği öğrenilirken Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i de belli oldu. Peki, Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçıyla ilgili detaylar...

FENERBAHÇE UNİON SG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da Union Saint Gilloise takımını ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı bugün saat 20.45’te başlayacak.

Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek.

FENERBAHÇE UNİON SG MAÇI ŞİFRESİZ Mİ VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Mücadelede, Nikola Dabanovic düdük çalacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE 3 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

GALİBİYET VE MAĞLUBİYET SAYILARINI EŞİTLEDİ

Belçika'da oynanan ilk karşılaşmayı Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle 3-0 kazanıp çeyrek final için avantaj elde eden İsmail Kartal'ın öğrencileri, Avrupa kupalarındaki 106. galibiyetine imza atarken, galibiyet ve mağlubiyet sayılarını da eşitledi.

Bu sezon sahasında oynadığı 6 Avrupa mücadelesinden de galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, bu maçlarda rakip filelere 23 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü.

Eleme turlarında Zimbru ve Maribor'u geçip, play-off turunda da Twente'yi saf dışı bırakan Fenerbahçe, mücadele ettiği H Grubu'nda Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava'yı geride bırakarak son 16 turuna lider olarak yükseldi.

KONFERANS LİGİ'NDE 16. SINAV

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda bugün 16. maçını oynayacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 41 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 19 gole engel olamadı.

UNİON SAİNT GİLLOİSE SON DURUM

Belçika temsilcisi, sezona UEFA Avrupa Ligi’Nde başlarken Liverpool ve Toulouse gibi takımların gerisinde kalarak E Grubu’nu 3. tamamlamıştı.

Union SG, Avrupa’da bu sezon oynadığı toplam 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 5 kez sarsan Belçika temsilcisi kalesinde ise toplam 11 gol gördü.

Union Saint Gilloise, Belçika liginde oynadığı son karşılaşmada Gent ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe Konferans Ligi