Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, dün akşam yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, dün akşam ülkesindeki bir televizyon programına konuştu. Branco, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Portekiz'in dev kulüplerinden Benfica ve Porto'nun Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'yu istediği ve teklifte bulunduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Portekizli sportif direktör, dün akşam Canal 11'de yayınlanan Futebol Total programına yaptığı açıklamada gündem yaratan sözler sarf etti.

HOŞUMA GİTMEDİĞİNİ SÖYLERSEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM

Canal 11'deki canlı yayına telefonla bağlanan Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Porto ve Benfica iddialarına yanıt verdi.

"Hoşuma gitmediğini söylersem yalan söylemiş olurum. Portekiz'de büyük bir kulüpte çalışma şansım hiç olmadı. Porto ve Bencifa, Portekiz'in en büyük kulüpleri. Benim için Porto ve Benfica hakkında konuşulmaya başlandığında, bunun Portekiz'de bir gündem yarattığı açık ama gerçek şu ki, her iki kulüp de benimle temasa geçmedi."

BUNLARI YAZANLAR RAKİBİMİZE YAKIN BİR GAZETEYDİ

Portekiz'de daha önce Leixões ve Estoril'de çalışan Mario Branco, çıkan söylentilerin Ali Koç üzerinde baskı oluşturmak için çıkarıldığını belirtti.

"Bunları yazanlar rakibimize yakın bir gazeteydi. Neden mi? Başkan Ali Koç, görevdeki ikinci üç yıllık dönemini bitiriyor. Başkan olarak altıncı yılı. Yaz aylarında seçimlere gideceğiz. Ben de yaz aylarında sözleşmemi bitiriyorum. Türkiye ligindeki tek yabancı sportif direktör benim ve ne mutlu ki çalışmalarımla takdir edildim. Bu yüzden Ali Koç'un üzerinde baskı yaratıyorlar. Başkanıma sözleşmemi neden yenilemeyeceği ya da beni neden kaybedeceği yönünde baskı yapıyorlar." diyerek sözlerini tamamladı.

Son Dakika Futbol Spor Haberleri Fenerbahçe