Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco Cameron Puertas'ı gözüne kestirdi!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, Union SG ile oynanan maçlarda Belçika ekibinin yıldızı Cameron Puertas'ı gözüne kestirdi.

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları sürdürüyor. Branco'nun gelecek sezon öncesi ilk hedefi ise Konferans Ligi'ndeki rakibin on numara mevkiindeki İspanyol isim oldu.

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin bu sezon Union SG. ile oynadığı maçlardan sonra Belçika ekibi ile iletişimi kesmeyen Branco'nun Cameron Puertas transferini bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.


25 yaşındaki 10 numaranın ismi daha önce Galatasaray ile de geçmişti. Bu sezon 47 karşılaşmada boy gösteren İspanyol orta saha, 8 gol atarken 20 de asist yaptı. Puertas'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Avrupa'nın önemli kulüplerinin de takibinde olan yıldız oyuncu için Belçika ekibinin sezon sonunda net kararını açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe Konferans Ligi Union SG Transfer Haberleri Transfermarkt Transfer