Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Olympiakos karşısında nasıl turu geçer?

Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos'u UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe hem galibiyet hem de tur için sahada olacak. Peki, Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Olympiakos karşısında nasıl turu geçer? İşte detaylar.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Olympiakos'u bu akşam ağırlayacak. Sarı lacivertliler mutlak galibiyet parolası belirlerken bir yandan da tur hesapları yapılmaya başlandı. Fenerbahçe turu geçtiği takdirde UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finaline yükselecek. Bu doğrultuda, "Fenerbahçe turu nasıl geçer?" ve "Fenerbahçe nasıl tur atlar?" soruları, özellikle sarı lacivertli taraftarlarca araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Olympiakos karşısında turu nasıl geçer, nasıl tur atlar? İşte detaylar.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İlk maçta Yunanistan'da rakibine 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını yarı finale yazdıracak. Sarı-lacivertlilerin 1 farklı galibiyetinde ise maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma sonucunda skor değişmezse, yarı finale çıkan ekibi penaltı atışları belirleyecek.

Müsabakada konuk ekibin her türlü galibiyeti ve beraberlik durumunda ise Fenerbahçe Avrupa kupalarına veda edecek.

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat 22.00'de başlayacak. Fenerbahçe’nin Yunanistan temsilcisini konuk edeceği karşılaşma, TV 8'den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Konferans Ligi