Fenerbahçe maçı öncesi Bodrum FK'da Gökdeniz Bayrakdar sevinci

DHA

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bodrum FK'da yetenekli golcü Gökdeniz Bayrakdar geri döndü.

BODRUM FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, büyük bir camiaya karşı ilk kez oynayacaklarını söyleyerek, "4 büyük kulübümüzün bir tanesiyle ilk defa karşılaşıyoruz. Çok şampiyonluklar yaşamış, çok büyük bir camia. Çok yetenekli ve çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Onlara saygı duyuyoruz, gerçekten önemli oyuncuları var. Biz de kendimize göre hazırlıklarımızı devam ediyoruz" dedi.

İSMET TAŞDEMİR VE GÖKDENİZ'DEN AÇIKLAMA

Süper Lig'de sezonun 10'uncu haftasında Bodrum FK, pazar günü deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibiyle ilk kez karşılaşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Bordum FK’da teknik direktör İsmet Taşdemir ve takımın önemli isimlerinden Gökdeniz Bayrakdar, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KADRO KALİTEMİZ BELLİ

Sakatlığı bulunan Gökdeniz ve Cenk'in iyileştiği, Seferi'nin cezasının sona erdiği Bodrum ekibinde iç sahada son dakikada kaybedilen Çaykur Rizespor maçını da değerlendiren İsmet Taşdemir, "Rizespor önünde yediğimiz gole kadar doğru oynadık. Doğru oynayan bir takımın gidişatını bozmak doğru gelmedi. Net pozisyon vermeden maçı mağlup bitirdik. Bunun için üzgünüz ama lig bitmiyor, devam ediyor" diye konuştu. Taşdemir, Fenerbahçe maçı öncesi, "Bizim takımımızın oyuncu kapasitesi belli. Oyuncularımızdan maksimum performans almaya çalışıyoruz. Bunu her maç için yapıyoruz. Fenerbahçe önünde de maksimum performansımızı sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Bodrum FK'da geçen sezon 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan, apandisit ameliyatı olduğu için son maçlarda forma giyemeyen Gökdeniz Bayrakdar, Fenerbahçe randevusu öncesi hazır duruma geldi. Gökdeniz, "3 haftalık bir sakatlık sürecim vardı, döndüğüm için mutluyum, inşallah takımıma katkı vereceğim. Fenerbahçe maçında inşallah hocam şans verirse kadroda olacağım için mutluyum. Fenerbahçe maçında inşallah istediğimiz sonucu alıp Bodrum'a döneriz. Yeni sakatlıktan döndüm ve dönene kadar iyi çalıştığımı düşünüyorum. Eksiklerim var ama ilerleyen haftalarda daha da hazır olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Bodrum FK Fenerbahçe Süper Lig