Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fotoğraf: DepoPhotos

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, 27. hafta karşılaşmasında son haftaların formda ekibi Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Sarı-lacivertliler 3 puanı hedeflerken İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam Kasımpaşa'yı konuk edecek. Son haftaların formda ekibi olan Kasımpaşa, son 5 karşılaşmada sadece bir kez yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, Kasımpaşa ile ligde bugüne kadar 21 kez iç sahada karşı karşıya geldi. Bu maçların 15'inde kazanan sarı-lacivertliler, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de hedef mutlaka 3 puan ile sahadan ayrılmak. Lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertlilerde, İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i de belli oldu. Peki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının detayları…

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe Kasımpaşa ile kozlarını paylaşıyor.

Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak. Fenerbahçe Kasımpaşa mücadelesi bugün saat 19.00’da başlayacak.

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

İsmail Kartal'ın takımını; Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Szymanski ve Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE 5 İSİM KART SINIRINDA

Sarı-lacivertli ekipte Kasımpaşa maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Geçen hafta kart sınırında olan Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Alexander Djiku'ya Çaykur Rizespor deplasmanında sarı kart gören Cengiz Ünder de eklendi.

Bu futbolcular bugün kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

SON 5 İÇ SAHA MAÇININ 3'ÜNÜ KAZANAMADI

Bu sezon deplasmanda daha çok puan toplayan Fenerbahçe, iç sahada ise 9 puan kaybetti.

Evindeki 13 lig maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan İsmail Kartal'ın öğrencileri, son 5 maçın 3'ünde rakipleriyle berabere kaldı.

Ligde 17. haftada oynanan Galatasaray derbisinden golsüz beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, 21. haftada Yılport Samsunspor'la da 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe evinde oynadığı son maç olan Corendon Alanyaspor karşılaşmasını da 2-2'lik skorla tamamlayarak, evindeki son 5 maçta 6 puan kaybetti.

41 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 41 lig maçında Fenerbahçe 33 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez 3 puana uzanan taraf oldu.

Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmalarda 104 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 37 gol gördü.

FENERBAHÇE SON DURUM

Fenerbahçe son 10 maçta 9 kez kazandı, 1 kez kaybetti. Süper Lig’de bu sezon ligde en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor. Sarı lacivertliler, rakip fileleri 68 sarsarken kalesinde ise sadece 21 gol gördü.

Fenerbahçe, 27. hafta öncesinde topladığı 67 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler, 26 karşılaşmada 21 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

KASIMPAŞA SON DURUM

Kasımpaşa bu sezonun dikkat çeken takımları arasında yer aldı. İstanbul ekibi oynadığı 26 karşılaşmada 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa haftaya topladığı 39 puanla 5. sırada girdi.

Fenerbahçe Kasımpaşa Süper Lig Futbol Spor Haberleri Son Dakika