MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor (Süper Lig)

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, seyircisi önünde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti.

Fenerbahçe'nin gollerini Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun kaydetti. Adana Demirspor'un gollerini Balotelli ve Yusuf Barasi attı. Bu sezon ligdeki 7. asistini yapan İrfan Can Kahveci, Süper Lig kariyerinde en fazla asist yaptığı sezonu yaşıyor.

Fenerbahçeli taraftarlar golde yaptığı büyük hatanın ardından kaleci İrfan Can Eğribayat'a destek verdi.

Fenerbahçe'de sarı kart gören Szymanski, Karagümrük maçında cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'de 8 eksik vardı

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşılaşmasında 8 oyuncusundan faydalanamadı. Sarı-lacivertli ekipte Bright Osayi-Samuel sarı kart cezası sebebiyle kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, Fred, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz de kadroya alınmadı. Sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Joshua King tam hazır olmaması nedeniyle kadroda yer almayan diğer isim oldu.

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u konuk ettiği karşılaşmada Ülker Stadyumu’nun zeminindeki ‘Adil Rekabet’ yazısı dikkat çekti. Zeminin bir tarafına ‘Adil Rekabet’, diğer yarısına ise Adil Rekabet’in İngilizce karşılığı olan ‘Fair Competition’ yazısı yazıldı.

‘SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ’ PANKARTI AÇILDI

Fenerbahçeli taraftarlar, Adana Demirspor maçı öncesi takımlarına büyük destekte bulundu. Taraftarlar, Maraton tribünde son yaşanan olaylardan dolayı takımlarına desteklerini göstermek için ‘Sizinle Gurur Duyuyoruz’ pankartı açtı.

//
Fenerbahçe Adana Demirspor Canlı Maç İzle Canlı Maç Sonuçları Maç Süper Lig Futbol Spor Haberleri