Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak transfer: Di Maria mı geliyor?

Şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki sezon da iddialı bir takım kurmak isteyen sarı-lacivertlilerin Arjantinli yıldız futbolcu Di Maria'yı kadrosuna katabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe haberleri... Bir yandan şampiyonluk için ezeli rakibi Galatasaray'la yarışan Fenerbahçe, diğer yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Yönetim özellikle takımdan ayrılacak birçok futbolcudan önemli bonservis geliri elde etmenin hesaplarını yapıyor.

HEDEFTE DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR VAR

Gelecek olan bonservis ücretleriyle de dünyaca ünlü yıldızların takıma kazandırılması planlanıyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin transfer operasyonuna dair gündem yaratacak bir gelişme yaşandı.

Dİ MARİA İDDİASI

36 yaşındaki Arjantinli yıldız Di Maria için sarı-lacivertli yönetimin nabız yoklaması yaptığı ortaya çıktı.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Fotomaç'ın haberine göre, Geçen sezonun başında Juventus'tan Benfica'ya transfer olan ve 1+1 yıllık sözleşme imzalayan tangocu, Portekiz ekibinden beklediği haberi alamadı. Benfica'nın yaşından dolayı opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Portekiz basınında yer alan Di Maria, ülkesi Arjantin'e de dönmek istemiyor.

Avrupa'da yoluna devam etme arzusu içinde olan 36 yaşındaki sağ kanada Fenerbahçe'nin 1+1 yıllık kontrat önereceği gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe Spor Haberleri Transfer