Eyüpspor transferde büyük oynuyor: Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istedi

1. Lig'den Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor, transferde de büyük oynuyor. Eflatun sarılı ekip, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlarken Real Madrid'in yıldız orta sahası için Luka Modric için girişimlere başladı.

Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için girişimlere şimdiden başladı. Teknik Direktör Arda Turan yönetiminde başarılı bir ortaya koyan eflatun sarılı takım, Real Madrid'in yıldız orta sahasına gözünü dikti.

TRANSFERDE DEV HEDEF

Fanatik'te yer alan haberde, dünyaca ünlü yıldızları kadroya katarak hem takımının adını dünyaya duyurmak hem de bu isimlerle başarıyı yakalamak isteyen eflatun-sarılıların gözü Real Madrid'e çevrildi.

HEDEF MODRIC

Başkan Özkaya, Real Madrid’in yıldızı Luka Modric’i takıma kazandırmayı hedefliyor. Özkaya daha önce yaptığı açıklamada, "37, 38 veya 40 yaşında olsa da fark etmez. Bir gün mutlaka onu Eyüpspor’a transfer etmek istiyorum" demişti.

Özkaya’nın, kulüp yetkililerine de direktif vererek, Hırvat yıldızın menajerleriyle sürekli temasta olmalarını istedi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

İspanyol devinden olası ayrılığı durumunda tecrübeli orta saha oyuncusuna resmi teklif gidecek. 38 yaşındaki futbolcunun Real Madrid ile kontratı sezon sonu bitiyor.

ARDA TURAN'I HEYECANLANDIRIYOR

Şimdiden gelecek sezonun planlamasına başlayan eflatun-sarılılarda teknik direktör Arda Turan’ın da Süper Lig’de başarılı bir şekilde mücadele edebilecek bir kadro yapılanması konusunda rapor hazırladığı belirtildi. Modric ihtimali de Turan'ı heyecanlandırıyor.

Bu raporu kısa süre içerisinde yönetimle paylaşacak olan genç teknik adam transferlerde etkin bir rol alacak.

Eyüpspor Real Madrid