Eyüpspor Sivasspor'un golcüsünün peşinde!

Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da transfer çalışmaları başladı. Eflatun-sarılı ekibin Sivassporlu futbolcu için devreye gireceği yazıldı.

Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Eyüpspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek eflatun-sarılılarda flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Eyüpspor'un Süper Lig'in yıldızını renklerine bağlamak istediği aktarıldı. Ajansspor göre, Eyüpspor, Sivasspor forması giyen Rey Manaj'ın peşinde.

Sivasspor'un Arnavut golcüsünün menajeriyle temaslara başlandığı kaydedilirken, taraflar arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. İlerleyen günlerde Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturacağı vurgulandı.

27 yaşındaki santrfor bu sezon Sivasspor'da 30 müsabakada forma şansı buldu. Arnavut yıldız bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırırken 1 de asist yaptı.

Manaj'ın EURO 2024'te B grubunda İspanya, Hırvatistan, İtalya ile mücadele edecek olan Arnavutluk Milli Takımı'nın da as golcüsü olması bekleniyor.

Transfer Transfer Haberleri Sivasspor Eyüpspor Arda Turan