Türkiye-Portekiz EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli Takım EURO 2024'te ikinci maçına çıkıyor. F Grubu'nda 3 puanla zirvede bulunan Milliler, ikinci Portekiz'le karşı karşıya gelecek. Bu maç Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye için büyük önem taşıyor. Peki Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte cevaplar...

EURO 2024 F Grubu'nda Türkiye Portekiz maçı heyecanı... A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Portekiz'le karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma EURO 2024'teki geleceğimiz için kritik önem taşıyor. F Grubu'nda 3 puanla lider durumda bulunan Milli Takım, aynı puandaki rakibini yenmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Mücadeleyi büyük bir heyecanla bekleyen futbolseverler şimdiden karşılaşmayla ilgili araştırmalarına başladı. Peki Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

TÜRKİYE GÜRCİSTAN GALİBİYETİYLE BAŞLADI

EURO 2024'teki ilk maçına Gürcistan karşısında çıkan Milli Takım, mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada gollerimiz Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Tarihimizde ilk defa galibiyetle başladığımız Avrupa Şampiyonası'nda bu skorla grup liderliğine yükseldik.

TÜRKİYE EURO 2024 ÖZEL SAYFASI | KADRO | FİKSTÜR | PUAN DURUMU

PORTEKİZ ÇEKYA'YI GÜÇLÜKLE YENEBİLDİ

Grubun favorilerinden olan ve kadrosunda önemli yıldızları barındıran rakibimiz Portekiz ise ilk maçında Çekya karşısında öldü öldü dirildi. Lukas Provod'un golüyle 62. dakikada mağlup durumda düşen Portekiz, 69'da Robin Hranac'ın kendi kalesine gönderdiği golle skoru eşitledi. 90+2. dakikada sahneye çıkan Francisco Conceicao ise takımına galibiyeti getiren golü attı ve maç 2-1 sona erdi.

PORTEKİZ EURO 2024 ÖZEL SAYFASI | KADRO | FİKSTÜR | PUAN DURUMU

KAZANIRSAK SON 16'DAYIZ

İlk maçlarından galibiyetle ayrılan iki takımın mücadelesinde kazanan taraf, 6 puana yükselerek gruptan çıkmayı garantileyecek. Mücadelenin beraber bitmesi halinde de Türkiye son maça lider olarak çıkacak ve en iyi üçüncülerin de tur atlayacak olması nedeniyle Çekya maçında iddialı şekilde çıkacak.

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 F Grubu'nda oynanacak Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi saat 19.00'da başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı TRT 1'den canlı izleyebilecek. Kritik maçın canlı anlatımı ve dakika dakika tüm detaylar Kontraspor.com'da olacak. Ayrıca usta yorumcular maç önü ve maç sonu canlı yayınlarla Kontrasporcom Youtube kanalında taraftarlarla buluşacak.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Futbol EURO 2024 Türkiye Milli Futbol Takımı Portekiz Milli Futbol Takımı