Nihat Kahveci, Portekiz maçı için 11'ini belirledi

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında A Milli Takım'ın EURO 2024'te Portekiz ile oynayacağı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci, Türkiye-Portekiz maçı öncesi şu değerlendirmeleri yaptı;

Kağıt üzerinde beğenmediğim Portekiz favori. Bizim ön tarafta her takıma gol atabilecek oyuncularımız var. Portekiz'e de neden atmayalım. İşin sorunlu tarafı belli. Bunu bilmeyen futbolun F'sini bilmiyordur ya da kördür. Defansif olarak takımımız kötüydü. Bireysel performanstan bahsetmiyorum. Takım defansımız kötüydü ve ısırmadık. Sert giremedik, rahat bıraktık.

Gürcistan'ın girdiği pozisyonları Portekiz yakalarsa 2-3 tane gol yeriz. Portekiz, Çekya maçında zorlansa da inanılmaz moralli geldi. İyi takımlar. Biz, Portekiz'den puan alırsak şaşırmam. Arda Güler'in yorgun olduğu için oynamama ihtimali olduğunu sanmıyorum. Eğer sakatlığı ya da başka bir sorunu yoksa. Belki Montella Arda üzerinden taktik yapıyordur. Rakipler Arda'ya önlem almasın diye.

Nihat Kahveci'nin Arda Güler'in durumuna göre şekillendirdiği ilk 11 şöyle;

Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Hakan, Arda (Orkun), Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Kenan Yıldız.

EURO 2024 Son Dakika Spor Haberleri A Milli Takım