Hollanda-Avusturya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024'te Hollanda Avusturya maçı heyecanı yaşanıyor. Gruplarda son maçlar oynanırken futbolseverler Avrupa Şampiyonası'nı merakla takip ediyor. Peki Hollanda - Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? D Grubu puan durumu nasıl? İşte detaylar...

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda-Avusturya maçı için futbolseverler araştırmalarına çoktan başladı. EURO 2024'te dört maç günleri başladı ve aynı grup maçları aynı saatlerde başlayacak. Oynanacak müsabakalarla birlikte C Grubu ve D Grubu'nda puan durumları kesinleşecek ve son 16 turuna kalan takımlar belli olacak. Peki EURO 2024 D Grubu'ndaki Hollanda-Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? D Grubu'nda puan durumu nasıl ve hangi ülkeler tur atladı? Tüm detaylar haberimizde...

HEM HOLLANDA'NIN HEM AVUSTURYA'NIN ŞANSI VAR

EURO 2024 D Grubu'nda 0 puanlı Polonya'nın elenmesi kesinleşti. Hollanda, Fransa ve Avusturya'nın gruptan çıkma şansları devam ediyor ve oldukça da yüksek. Hollanda ve Fransa, 4'er puanla gruptan çıkmayı neredeyse garantiledi ve artık liderlik için sahaya çıkacaklar.

AVUSTURYA LİDER DE BİTİREBİLİR

Hollanda ile karşılaşacak olan Avusturya da rakibini devirmesi halinde grup liderliğini ele geçirebilir. Fransa'nın Polonya'yı yenmesi halinde ise grubu ikinci bitirerek son 16 biletini alabilir. Mücadeleden mağlubiyetle ayrılması halinde ise grup üçüncülüğü garanti olduğu için diğer gruplardan gelecek sonuçları bekleyecek. 3 puan ve averajla en iyi üçüncüler arasında yer almaya çalışacak.

D GRUBU PUAN DURUMU

1. Hollanda 4 puan
2. Fransa 4 puan
3. Avusturya 3 puan
4. Polonya 0 puan

HOLLANDA - AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

D Grubu'nda oynanacak olan Hollanda-Avusturya maçı, 25 Haziran Salı günü saat 19.00'da başlayacak. Futbolseverler mücadeleyi TRT 1'den canlı izleyebilecek ve karşılaşmanın canlı anlatımı dakika dakika gelişmeler ve istatistiklerle Kontraspor.com'da olacak. Ayrıca uzman yorumcular maç önü ve maç sonu yorumlarıyla Kontraspor Youtube kanalında izleyecilerle buluşacak.

Futbol EURO 2024 Hollanda Milli Futbol Takımı Avusturya Milli Futbol Takımı