Hırvatistan-İtalya EURO 2024 maçı saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024'te heyecan Hırvatistan İtalya maçının heyecanıyla devam ediyor. B Grubu'nda son durumu belirleyecek olan maçlarla ilgili futbolseverler araştırmalarına başladı. Peki Arnavutluk - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? B Grubu'nda puan durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan İtalya maçı oynanacak. Dün A Grubu'nun tamamlanmasının ardından heyecan bugün de Arnavutluk-İspanya ve Hırvatistan-İtalya maçlarıyla sürecek ve B Grubu'nda son puan durumu belli olacak. Peki Hırvatistan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte mücadeleye dair tüm detaylar...

İTALYA'NIN EN AZ 1 PUANA İHTİYACI VAR

Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Arnavutluk'u geriden gelerek 2-1 mağlup eden son şampiyon İtalya, gruptaki ikinci maçında ise İspanya'ya 1-0 mağlup oldu. B Grubu'nda 3 puanla ikinci sırada bulunan Maviler, Hırvatistan'a kaybetmesi ve Arnavutluk'un İspanya'yı yenmesi halinde grup sonuncusu olarak elenebilir. İşini şansa bırakmak istemeyen İtalya'nın Hırvatistan'dan en az 1 puan alarak ikinciliği garantilemesi gerekiyor.

HIRVATİSTAN'IN SON ŞANSI

EURO 2024'te henüz galibiyetle tanışamayan Hırvatistan, İspanya yenilgisinin ardından Arnavutluk'la da 2-2 berabere kaldı ve son maça 1 puanla grup sonuncusu olarak girdi. Bu nedenle Hırvatistan'a İtalya karşısında galibiyetten başka hiçbir sonuç yetmeyecek. Modric ve arkadaşları, bu akşam kazanarak puanını 4'e yükseltmek zorunda.

EURO 2024 B GRUBU PUAN DURUMU

1. İspanya 6 puan
2. İtalya 3 puan
3. Arnavutluk 1 puan
4. Hırvatistan 1 puan

HIRVATİSTAN İTALYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 B Grubu'ndaki Hırvatistan - İtalya maçı bugün saat 22.00'de Leipzig'deki Red Bull Arena'da oynanacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı izlenebilecek. Hırvatistan-İtalya maçının canlı anlatımı ve dakika dakika tüm bilgiler de Kontraspor.com'da olacak. Ayrıca uzman yorumcular, maç önü ve maç sonu canlı yayınlarla Kontraspor Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak.

Futbol EURO 2024 Hırvatistan Milli Futbol Takımı İtalya Milli Takımı