Ertuğrul Doğan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kapısına dosyayla gidiyor! "Kanayan yara değiş çürüyen bedensiniz..."

0-0 sona eren Gaziantep FK maçından sonra VAR kayıtlarına büyük tepki gösteren ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na detaylı bir rapor hazırlayan Ertuğrul Doğan'ın TFF'ye çıkarma yapacağı öğrenildi.!

Trabzonspor ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) arasındaki gerilim artarak devam ediyor.

GEREKENİ YAP HACIOSMANOĞLU

Son olarak Gaziantep FK ile oynanan Süper Lig maçının VAR kayıtlarının açıklanması ve burada VAR hakemi Erkan Engin'in iptal ettirilen gol sonrası, "Bravo" diyerek orta hakem Volkan Bayarslan'ı tebrik etmesi tepkileri iyice artırmış durumda. Yerel gazeteler dün manşetlerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun fotoğrafını koyarak, gerekeni yapmasını talep etti. Bordo-mavili taraftarlar da kulübün hakkını koruması konusunda gereken tüm adımları atmasını istedi.

ERTUĞRUL DOĞAN DOSYA HAZIRLADI

Fotomaç'ta yer alan habere göre Doğan'ın bu konu hakkında oldukça titiz davrandığı, VAR hakemi Erkan Engin ile orta hakem Volkan Bayarslan'ın geçmişte de yaptığı hataları içeren geniş kapsamlı bir dosya hazırladığı öğrenildi. Son iki günde üst üste bu konuda açıklama yapan Trabzonspor'un tepkilerine devam edeceği belirtildi. VAR kayıtlarında hakemler arasındaki konuşmalarda yer alan "Bravo" ifadesine dikkat çeken bordo-mavili kulüp, "VAR kayıtları, Türk futbolunun artık kanayan bir yara değil, çürüyen bir beden olduğunu ilan etmektedir" sözleriyle futboldaki sorunları vurgulamıştı.

Trabzonspor