Dusan Tadic: Sonuna kadar savaşacağız asla ölmeyeceğiz

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic'in takım arkadaşlarına motive konuşması yaptığı Sırp yıldızın "Bu akşam burada çıkıp en iyi futbolumuzu oynayacağız ve sonunda kazanan biz olacağız. Ben buna sonuna kadar inanıyorum" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin deneyimli isimlerinden Dusan Tadic'in, Galatasaray derbisi öncesi soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Tadic, teknik direktör İsmail Kartal söz almadan önce arkadaşlarına müthiş bir motive konuşması yaptı.

BİZE YAŞATILANLAR ORTADA

Tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe olarak sezon boyunca büyük engellerle karşılaştık. Bize yaşatılanlar ortada. Bu akşam burada çıkıp en iyi futbolumuzu oynayacağız ve sonunda kazanan biz olacağız. Ben buna sonuna kadar inanıyorum" dedi.

Sarı-Lacivertliler'in Sırp yıldızı, "Bu bir derbi maçı değil, onur mücadelesi... Bize düşen bu formanın hakkını sonuna kadar vermek. Onu da yapacağımızdan şüphem yok" diye konuştu.

Tadic'in sözleri sonrasında soyunma odasında büyük bir alkış tufanı koptu. Tadic'in sözlerinden sonra konuşan İsmail Kartal da takımına sonuna kadar güvendiğini söyleyerek, "Galatasaray'ı bugün yeneceğiz. Sonra da Samandıra'ya giderek kutlama yapacağız" ifadelerini kullandı.

SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Tadic maçtan Samandıra'da da çarpıcı açıklamalar yaptı. Sırp yıldız, "Biz kurban değiliz. Biz savaşçıyız ve sonuna kadar savaşacağız. Asla ölmeyeceğiz!" dedi.

SERDAR DURSUN MAÇ BİTER BİTMEZ SİU YAPTI

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un eşi Yasemin'e Galatasaray ile ilgili verdiği söz ortaya çıktı. Golcü futbolcunun eşi, 'RAMS Park'ta 10X Siu sözü aldım' demişti.

EŞİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Kritik derbi sonrasında Fenerbahçe yedek kulübesi galibiyet sevinciyle çimlere koştu. Serdar Dursun, sarı-lacivertli taraftarların olduğu tribüne giderek peş peşe Ronaldo ile özdeşleşen gol sevincini yaptı. O anlar Skorer objektifleri tarafından böyle kaydedildi. Serdar Dursun böyle eşine verdiği sözü tutmuş oldu.

Fenerbahçe