Cenk Ergün - İbrahim Hatipoğlu bir sağ bek transferinden daha eli boş döndü! 20 milyon istediler

Guela Doue ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen genç futbolcunun sürekli artan istekleri karşısında masadan kalkan Galatasaray, Benfica'da oynayan Alexander Bah’ı istedi ama Portekiz devinin 20 milyon euroluk bonservis talebi işlerin rengini değiştirdi.

Galatasaray’ın uzun süredir Benfica’da forma giyen Danimarkalı savunmacı Alexander Bah’ı önde gelen adaylardan biri olarak gördüğünü ve bunun Portekiz’e ciddi bir teklif gönderilmesine yol açtığı belirtildi.

GALATASARAY BAH'I İSTEDİ

Bold.dk’nın haberine göre, sağ bek arayışında olan G.Saray’ın FC Kopenhag’lı Elias Jelert’in yanı sıra, Danimarka Milli Takımın defans oyuncusu ve birçok büyük Avrupa kulübünün uzun zamandır aranan bir isim olan Bah’nın 1.5 aydan beri peşinde olduğu öne sürüldü.

Nelsson’un vatandaşını kulüpte görmek istemesinin de bu kararda etkili olabileceği vurgulandı.

GALATASARAY MASADAN KALKTI

Bah için girişimlere devam eden Galatasaray'a Portekiz ekibinden kötü haber geldiği öğrenildi. Benfica'nın 26 yaşındaki sağ bek için 20 milyon euro bonservis istediği belirtilirken, sarı kırmızılı yönetimin bu transferden de vazgeçtiği ifade edildi. Bilindiği gibi Bah Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rafa Silva ile birlikte oynuyordu.

Galatasaray