Derrick Köhn: Galatasaray'da olduğum için gurur duyuyorum

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, MKE Ankaragücü maçında sarı-kırmızılı formayı ilk kez terletti. Maç sonu röportajında Galatasaray'da olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'da yeni transfer Derrick Köhn, ilk maçına çıktı. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa röportaj veren sol bek, Galatasaray'da çok güzel karşılandığını ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

"Her şey çok güzel. İlk andan itibaren her şey... Taraftar güzel karşıladı. Antrenmanlarda mutlu, harika bir ortam var. Herkes bana sıcak davranıyor. Galatasaray'da olduğum için gurur duyuyorum. Her maç her şeyimi vereceğim."

"İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı istediğimiz kadar pozisyona giremedik, çok gol atma şansımız olmadı. İlk yarıdaki oyunumuzla 3 puanı aldık."

Okan Buruk'un kendisini çok iyi karşıladığını söyleyen 25 yaşındaki sol bek, "Okan Hoca beni çok iyi karşıladı. Bana direktifler verdi. İlk maçım olduğu için öncesinde bana 'Sakin ol, sabırlı ol' dedi. Sahada kendimi verebildim ve güzel bir oyun çıkardım." dedi.

Süper Lig Galatasaray Ankaragücü