Copa America'da erken final: Favori Brezilya çeyrek finalde elendi

Copa America'da çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Turnuvanın favorilerinden biri olan Brezilya, Uruguay'a penaltılarda elendi. Diğer tarafta Davinson Sanchez'li Kolombiya da adını yarı finale yazdırdı. İşte maç sonuçları ve yarı final eşleşmeleri...

Copa America Çeyrek Final'inde Kolombiya, Panama'yı State Farm Stadyumu'nda zorlanmadan 5-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Galatasaray'ın savunmacısı Davinson Sanchez'in 90 dakika mücadele ettiği karşılaşmada golleri Jhon Cordoba, James Rodriguez, Luis Diaz, Richard Rios ve Miguel Borja kaydetti.

Favori Brezilya saf dışı kaldı

Bir diğer çeyrek final eşleşmesinde normal süresi 0-0 tamamlanan maçta Brezilya'yı penaltılarda 4-2 geçen Uruguay, adını yarı finale yazdırırken Brezilya elendi.

Allegiant Stadyumu'nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken, 74. dakikada Uruguay Nahitan Nandez'in gördüğü kırmızı kart sonrası mücadelenin kalanını 10 kişi sürdürdü.

Penaltılarda ise Uruguay'da Valverde, Bentancur, De Arrascaeta ve Ugarte topu ağlara gönderirken Gimenez değerlendiremedi.

Brezilya'da ise Militao ile Douglas Luiz penaltıları değerlendiremedi. Yalnızca Pereira ile Martinelli topu ağlara gönderdi.

Bu sonuçla birlikte yarı final eşleşmeleri şöyle oluştu;

Arjantin - Kanada | 10 Temmuz
Uruguay - Kolombiya | 11 Temmuz

Brezilya Milli Futbol Takımı Maç Sonuçları Futbol Spor Haberleri