Chelsea, Brentford'ın duran top hocasını kadrosuna kattı: Bernardo Cueva kimdir?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, sezon sonu için transfer hamlesini yaptı fakat bu sefer teknik ekibe... Bernardo Cueva kimdir

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra teknik ekibini güçlendirme çalışmalarını da ihmal etmiyor.

Ligde şu an 11. sırada yer alan ve zor günler geçiren Londra ekibi, önümüzdeki sezon toparlanmak için futbolcu kadrosu kadar teknik kadrosunu da güçlendirme çalışmalarını sürdürürken ilk hamlesini yaptı.

İngiliz ekibi, son olarak maç analisti olarak görev alan Bernardo Cueva'yı sezon sonundan itibaren yeni duran top teknik direktörü olarak kadrosuna katmak için Brentford ile 750 bin pound karşılığında anlaştı.

Bernardo Cueva kimdir?

36 yaşındaki Meksikalı antrenör, Eylül 2020'de Chivas'tan Brentford'a katıldı ve duran topların taktik istatistik antrenörü olarak atandı ve takımın yükselişinde önemli bir rol oynadı.

Thomas Frank'in futbolcuları Mayıs 2021'de ilk kez Premier Lig'e yükseldi ve maçlarda gösterilen duran toplardaki performanslarıyla adlarından söz ettirdiler.

İngiltere Premier Lig Chelsea