Cengiz Ünder tepetaklak! Ne Fenerbahçe'de ne Milli Takım'da!

15 milyon euro karşılığında transfer edilmesine rağmen Fenerbahçe'de henüz bir varlık gösteremeyen Cengiz Ünder büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder hızla tırmandığı kariyer basamaklarından henüz 27 yaşında tepetakla yuvarlanıyor.

CENGİZ ÜNDER MİLLİ TAKIMDA YOK

Geçen sezon 15 milyon bonservis bedeliyle Fenerbahçe tarihinin ne pahalı yerli oyuncusu rekorunu kırarak transfer edilen eski yıldız artık ışık vermiyor. Roma, Leicester, Marsilya derken soluğu sarı lacivertlilerde alan 27 yaşındaki oyuncu, buradaki performansıyla maçları ancak kulübeden izleyen bir isme dönüşürken A Milli Takım'daki yerini kaybetti. EURO2024'ü televizyondan seyreden Cengiz, ay yıldızlıların son aday kadrosunda da düşünülmedi.

MOSKOVA'DAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

İsmail Kartal'ın kazanmak için büyük çaba harcadığı Cengiz Ünder, sakatlıkların da etkisiyle İrfan Can'ın gölgesinde kalmıştı. Eski yıldızın Jose Mourinho döneminde bir atak yapması bekleniyordu ki, Portekizli hoca Avrupa listesine bile yazmadığı Cengiz'e 4 lig maçında sadece 12 dakika forma şansı tanıdı. Maç kurtaran yıldızken rotasyon oyuncusu olan Cengiz Ünder Avrupa'daki kulüp arayışlarından sonuç alamadı ve Spartak Moskova'dan gelen teklifi kabul etmedi. Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de küllerinden doğmayı umuyor.

Fenerbahçe