Galatasaray Karagümrük ZTK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final heyecanı sürüyor. Galatasaray, Karagümrük'ü kendi sahasında ağırlıyor. Her iki ekip de galibiyet parolası belirlerken mücadeleye ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fatih Karagümrük'ü Rams Park'ta ağırlıyor. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan mücadeleyi kazanan ekip doğrudan adını yarı finale yazdıracak. Her iki ekip de bundan dolayı galibiyet parolası belirledi. Zorlu geçmesi beklenen mücadeleye çok az bir süre kala, "Galatasaray Karagümrük ZTK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Karagümrük maçı şifresiz mi?" sorularının yanıtları merak konusu oldu. İşte, Galatasaray Karagümrük maçına ilişkin detaylar...

GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray, Rams Park’ta Karagümrük’ü ağırlıyor.

Galatasaray - Karagümrük maçı bugün saat 20:45’te başlayacak ve şifresiz olarak ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Günay, Kaan - Sanchez - Nelsson - Berkan, Oliveira - Eyüp, Tete - Kerem Aktürkoğlu - Zaha, Vinicius

GALATASARAY SON DURUM

Avrupa’ya Sparta Prag mağlubiyetinin ardından veda eden sarı kırmızılılar, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’yle şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Galatasaray, kupaya beşinci turdan başlarken Ümraniyespor’u 4-1 ve son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

KARAGÜMRÜK SON DURUM

Karagümrük, ligde düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Oynadığı son iki mücadeleden sahadan beraberlikle ayrılan İstanbul ekibi, kupada ise dördüncü turda Derincespor’u 3-1, Kırklarelispor’u 2-0 ve Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Fatih Karagümrük