Bütün gözler bu akşam Ancelotti'nin üzerinde: Arda Güler ilk 11'de görev alabilir!

La Liga'nın 31. haftasında lider Real Madrid bu akşam Mallorca'ya konuk oluyor. Gözler bu maçta rotasyona gitmesi beklenen teknik direktör Carlo Ancelotti'ye çevrildi. İspanyol basınına göre bu akşam Arda Güler, Real Madrid kariyerinde La Liga'da ilk kez 11'de yer alabilir.

La Liga'da Barcelona'nın 8 puan önünde olan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde bu akşam Mallorca deplasmanına çıkıyor.

Estadi Mallorca Son Moix Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Hakem Sanchez'in yöneteceği mücadele S Sport ve S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın başlamasına saatler kala Arda Güler heyecanı yaşanıyor. Gözler ise İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin vereceği karara çevrildi.

Ancelotti'nin, bu akşam oynanacak Mallorca karşılaşmasında kadroda değişikliklere gitmesi beklenirken İspanyol basını tecrübeli teknik adamın Arda Güler'e ilk 11'de forma verebileceğini okuyucularına aktardı.

İspanyol Relevo'ya göre Manchester City maçı için Bellingham'ın dinlendirilmesi halinde Arda Güler ilk 11'de yer alabilir.

İspanya La Liga Arda Güler Real Madrid