Beşiktaşlı Jean Onana Marsilya'da da tutunamadı

Bu sezon başında Beşiktaş'ın Lens'ten transfer ettiği Jean Onana, düşük formu ve takıma adapte olamaması nedeniyle devre arasında Marsilya'ya kiralanmıştı. Gattuso döneminde forma şansı bulan Kamerunlu oyuncu, Gasset'in takımın başına gelmesiyle formasını da kaybetti.

Beşiktaş'ın sezon başında Fransa'nın Lens ekibinden büyük ümitlerle transfer ettiği Jean Onana, bir türlü yükselmeyen performansı ve takıma tam olarak adapte olamaması nedeniyle devre arasında bir başka Fransız ekibi Marsilya'ya kiralandı.

Kamerunlu oyuncu, Beşiktaş'ta gösteremediği performansı, o dönem Gattuso yönetimindeki Marsilya'da göstermeye başlamıştı.

Gattuso'nun Marsilya'dan gönderilmesiyle beraber takımın başına Jean-Louis Gasset'in gelmesi, Onana'nın da bulduğu forma şansını yeniden kaybetmesine yol açtı. Gasset'in oyun planında değerlendirilmeyen Onana, yedek kulübesine hapsolurken oynadığı süre de ciddi olarak düştü.

MARSİLYA OPSİYONU KULLANMAYACAK

Fransa basınında yer alan haberlerde, Lens'te, Beşiktaş'ta ve Olimpik Marsilya'da bir türlü dikiş tutturamayan oyuncuya mental olarak vurgu yapılırken Marsilya'nın da sezon sonunda satın alma opsiyonunu uygulamayacağı belirtiliyor.

Haberlerin devamında, oyuncunun Beşiktaş'a döneceği ve siyah-beyazlılar tarafından yeniden kiralanacağı öne sürülüyor.

Beşiktaş Transfer Spor Haberleri