Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın: Burada daha güzel ağırlanmak isterdim

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş deplasmanında 2-1 kazanan Bitexen Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Bitexen Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ZOR BİR ATMOSFERDE OYNADIK"

Zor bir atmosferde oynadıklarını belirten Sergen Yalçın, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci yarı 46'da yediğimiz şok bir gol var, normalde böyle goller olmaz maçlarda. Takımın moralini çok bozdu bu. Böyle deplasmanlarda böyle goller takımı çok düşürür. İkinci yarıda oyunun hakimi rakibimizdi, çok pozisyon buldu. Büyük maçlarda oyuncularımız iyi konsantre oluyor ancak sonlandıramıyorlardı. Son dakikalardaki penaltı pozisyonunda da şans yanımızdaydı. İzni biraz fazla verdik takıma, dinlensinler." dedi.

"Penaltı pozisyonu kısmet tabii. Aynısını milli takımda oynarken Beckham kaçırmıştı Fenerbahçe Stadı'nda. Futbol şans oyunu."

"ANTALYASPOR'LA İLGİLİ SORULAR SORUN"

Sergen Yalçın, basın mensuplarından kendi takımıyla ilgili sorular sorulmasını istedi.

"Rakip takımla, Beşiktaş'la alakalı sorulara pek cevap vermek istemiyorum. Oranın bir teknik direktörü, başkanı var. Bana düşmez. Antalyaspor'la alakalı sorular sorarsanız sevinirim."

"DAHA GÜZEL AĞIRLANMAK İSTERDİM"

"Taraftarların sizi tribüne çağırmasını beklediniz mi?" sorusuna Sergen Yalçın, "Tabii ki daha güzel ağırlanmak isterdim çünkü biz burada, İnönü Stadyumu'nda yıllarca oynadık ve kupalar kazandık. Tüpraş Stadyumu'nda oynadık ve tarihin en uzun sezonunda, pandemi döneminde, en zorlu sezonda kupalar kazandık ama futbol böyle bir iş. Bugün varsın yarın yoksun." cevabını verdi.

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Antalyaspor Beşiktaş