Bissaka ve Assignon'la ilgilenen Galatasaray'a Jeremy Toljan teklifi

Sağ bek arayışlarına devam eden ve Bissaka ile Assignon'u gündemine alan Galatasaray'ın Sassuolo'da oynayan Jeremy Toljan'la görüşmelere başladığı öğrenildi.

Sacha Boey’i Bayern Münih’e gönderdikten sonra sezonu Kaan Ayhan’la kapatan Galatasaray sağ bek arayışlarına devam ediyor…

GALATASARAY'A TOLJAN TEKLİFİ

Wan Bissaka ve Assignon’la yakından ilgilenen Galatasaray’ın farklı isimleri de gündemine aldığı öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticisi İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün’e Sassuolo’da oynayan Jeremy Toljan’ın önerildiği ortaya çıktı.

Serie A’da küme düşen Sassuolo’da çok iyi bir sezon geçiren Toljan 27 maçta 7 asist yaparken Okan Buruk’un oyuncunun araştırılması için scout ekibini harekete geçirdiği bildirildi.

2 MİLYON EUROYA TRANSFER BİTEBİLİR

Fenerbahçe’de oynayan Mert Müldür ile 3 yıl forma savaşı veren, Kaan Ayhan'ın da eski takım arkadaşı olan Toljan daha önce Hoffenheim, Dortmund, Celtic gibi ekiplerde top koştururken, 29 yaşındaki ABD asıllı Alman oyuncunun bonservis maliyetinin bir hayli uygun olması sarı-kırmızılı yöneticileri de cezbediyor.

Okan Buruk’un onayını bekleyen Toljan'ın Şampiyonlar Ligi arenasına çıkmak için can attığı kaydedilirken, tecrübeli futbolcunun zaman zaman tıpkı Dubois gibi sol bekte de oynama yeteneğine sahip olduğu ifade edildi.

GİSDOL'LE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞTI

Kulübüyle 1 yıllık kontratı kalan Jeremy Toljan kariyerinde 3 kupa kaldırdı. Geçtiğimiz sezon Samsunspor'da iyi işler yapan Marcus Gisdol'ün de öğrencisi olan Toljan, Hoffenheim'da kısa bir süre Kerem Demirbay'la da yan yana oynadı.

Galatasaray