Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy mesaisi: Kupa maçında oynayabilecek mi?

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki Ankaragücü maçı sonrası gözler Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü karşılaşmasına çevrilmiş durumda. Siyah-beyazlılarda özellikle Semih Kılıçsoy'un durumu merak ediliyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 ile geçmişti. Şimdi Siyah-beyazlılar, gözünü Türkiye Kupası'nda oynanacak Ankaragücü mücadelesine çevirdi.

Kartal'ın kupa hedefi için kritik öneme sahip olan Ankaragücü karşılaşması öncesinde gündemin ilk maddesinde Semih Kılıçsoy'un durumu yer alıyor.

Beşiktaş'ın genç golcüsü, Ankaragücü maçında forma giyememişti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden Semih Kılıçsoy’un yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem saptanmıştır.” denilmişti.

Tedavisine yoğun şekilde devam edilen genç oyuncu, salı günü Ankaragücü’yle bu kez Türkiye Kupası’nda oynanacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılıyor. Eğer Semih sağlığına kavuşursa Ankara'da oynanacak olan mücadelede kadroda olacak.

Beşiktaş Süper Lig Ziraat Türkiye Kupası Semih Kılıçsoy