Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Semih Kılıçsoy-PSG açıklaması: Somut bir teklif yok!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktör, TFF Başkanlık seçimi ve Semih Kılıçsoy transfer iddiaları hakkında konuştu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktör konusu ve Semih Kılıçsoy hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'taki son durum hakkında Hüseyin Yücel, "Tamamen Türkiye Kupası'na odaklandık. Transfer komitemiz hem yerli hem de yabancı hoca alternatiflerine bakıyor. İlerleyen günlerde görüşmelere başlayacağız. Taraftarlardan bir ricam, sosyal medyada çok şey yazılıyor; 'Şu yöneticiyle konuştum, bu hocayı sordular' gibi. Bu tarz söylemlere kesinlikle itibar etmesinler. Transfer komitemizde 5 arkadaşımız var hepsi de pırlanta gibidir. Onların veya başkanımızın ağzından duymadıkları bir söze taraftarımız itimat etmesin" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri hakkında da konuşan İkinci Başkan Yücel, "Biz ilk gün hangi noktadaysak yine aynı noktadayız. Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektiriyor. Geçtiğimiz hafta bayramda önce Kulüpler Birliği'ne ziyarete gittiğimizde bunu belirtmiştik. Başka kulüplerimiz gibi, sabah uyanıp ayrı demeç verip akşam yatarken farklı demeçler vermeyi ne etik ne de düzgün bir davranış olarak görüyoruz" dedi.

Semih Kılıçsoy - Paris Saint Germain iddialarının sorulması üzerine Hüseyin Yücel, "Bunlar şu an sadece dedikodu. Somut bir teklif hatta şifahi olarak bile bir şey yok. Semih bizim çok kıymetli bir oyuncumuz. Sadece bizim için değil, Türkiye için de çok kıymetli. Çok büyük gelecek vadediyor. Belki bugüne kadar Avrupa'ya gönderdiğimiz isimlere göre daha yüksek bonservisle göndereceğiz. O yüzden ona sımsıkı sarılmalıyız. Kafasını PSG, Chelsea gibi olur olmaz transfer söylentileriyle doldurmamak meşgul etmemek lazım" şeklinde konuştu.

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçlarında VAR koltuğunda yabancı hakemlerin oturmasıyla ilgili Yücel, Türkiye Kupası'nda da benzer uygulamanın olmasını istediklerini vurgulayarak, "Kesinlikle yabancı VAR talebimiz olacaktır. Bu hafta Beşiktaş maçına atanmadı, şaşırmadık. Demek ki federasyonumuz Beşiktaş maçlarını önemsemiyor. Bugün Kulüpler Birliğine gideceğiz başkanımızla, orada da en doğru kararları alıp kamuoyuyla paylaşırız." diye konuştu.

Yabancı hakemlerin performansıyla ilgili de Yücel, "Çok daha sağlıklı yönetildi maçlar. İnsanların içi rahat, psikolojisi rahat. Tabii ki hakem arkadaşlar hata yapabilirler ama insanların aklında şüphe kalmadı. Bu bile Türk futbolu açısından büyük bir ilerleme ve büyük bir fayda." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş Semih Kılıçsoy