Beşiktaş'ta Asbaşkan Onur Göçmez Galatasaray'ın şikayeti üzerine ifade verdi: Beşiktaş fabrika ayarlarına döndü

This browser does not support the video element.

Beşiktaş Asbaşkanı ve aynı zamanda Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Türkiye Kupası'ndaki Bandırmaspor-Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle sarı-kırmızılılar tarafından savcılığa şikayet edilmişti. Göçmez, Çağlayan Adliyesi'nde açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında 4-2 biten Galatasaray-Bandırmaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, TFF ve VAR sistemini eleştirmişti.

Aynı zamanda Beşiktaş Asbaşkanı da olan Onur Göçmez, Galatasaray tarafından savcılığa şikayet edilmişti. Göçmez, bugün Çağlayan Adliyesi'nde verdiği ifadenin adından sert açıklamalar yaptı.



Konu hakkında bilgilendirme de yapan Onur Göçmez, "Ben 6 yıldır futbol dünyasındayım. Sevgiyi, saygıyı, duruşu çok iyi bilirim. Beşiktaşlı olduğumuzdan dolayı bu duruşu çok iyi bilmemiz gerekiyor. 6 Şubat'ta bir Türkiye Kupası maçı oynandı. Bu maç Galatasaray-Bandırmaspor arasındaydı. Ben Bandırmaspor'un seçilmiş başkanı olarak, ki şikayette 'Onursal Başkan' denilerek yetkimin olmadığının altını çizilmiş, sürekli Beşiktaş Asbaşkanı olarak öne çıkarılmışım. Şüpheli olarak Bandırmaspor Başkanı olarak değil, Beşiktaş Asbaşkanı olarak devletimizin kurumuna getirilmişim. Bazı arkadaşlarımız o maç Bandırmaspor'la alakalı, Beşiktaş'la alakalı değil diyor. Evet o maç Bandırma ile alakalı ama şikayet Beşiktaş ile alakalı ve tebligat Beşiktaş'a geldi" dedi.

Onur Göçmez: Beşiktaş fabrika ayarlarına döndü

Açıklamalarına devam eden Onur Göçmez, "Bandırmaspor'un yaşadığı bir problemden dolayı, maç sonrası doğal olarak hukuksal hakkımı kullandım ve bir açıklama yaptım. Doğrudur, yanlıştır. Bunun otoritesi kim? TFF ve MHK'dir. Yapmış olduğum açıklamanın başından sonuna kadar Galatasaray'a başarılar dilediğimi ifade ettim. Ve böyle bir hakem performansına Galatasaray'ın ihtiyacı olmadığını ifade ettim. Zaten doğalında Galatasaray'ın bu maçı alması gerekir. Bizler bunlarla uğraşırken asıl odaklanmamız gereken konuları unutuyoruz. Bu algılarla Icardi'nin yapmış olduğu hareketi montaj, şöyle, böyle diyerek üstünü örtemeyiz. TFF'nin tedbirsiz sevki bizleri düşündürmüştür, sonucu takip edeceğiz. Bu yönetim Beşiktaş'ı fabrika ayarlarına geri döndürmüştür. Beşiktaş'ın olduğu her yerde Beşiktaş'ın itibarı söz konusudur ve Beşiktaş itibarlı bir takımdır. Beşiktaş, 3 Mart'ta Galatasaray ile mücadele edecek, şerefiyle oynayacak, hakkıyla kazanacaktır. Galatasaray hak ediyorsa, Galatasaray kazanacaktır. Beşiktaş ile bu kadar uğraşmayın. 1 hafta önce ben TFF'yi eleştirdiğimde TFF'nin yanında duranlar, dün TFF'yi istifaya davet etti. Beşiktaş yönetimi artık buradadır. Biz hiçbir ayrıcalık istemiyoruz, sadece adalet istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Galatasaray Süper Lig