Beşiktaş'ta Al Musrati depremi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız...

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile oynayacağı Türkiye Kupası Finali öncesi sezonun son iç saha maçında 3 puanı almak istiyor. Al-Musrati konusunda ise yönetim ile teknik heyet arasında bir çıkmaz yaşanıyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu geçen sezonun son iç saha maçında Siyah-beyazlıların mutlak hedefi galibiyet.

Kartal, bu akşamki Hatayspor karşılaşmasıyla Tüpraş Stadı’nda 2023-24 sezonunu iç saha özelinde tamamlayacak. Başkanlık koltuğunda Ahmet Nur Çebi, kulübesinde Şenol Güneş’le başladıkları sezonda alınan kötü sonuçlardan dolayı 6 kez hoca değiştiren ve seçime giden Beşiktaş, çalkantılı sezonda son iç saha lig maçını yapacak. Taraftarların, ligde büyük bir iddianın olmaması sebebiyle 42 bin kişilik stadyumun yarısına kadar bölümünü ancak doldurması bekleniyor.

Beşiktaş, sezonun son iç saha maçına çıkıyor. Bu, bir anlamda tarihi başarısızlık ile geçen döneme veda etmek. Aynı zamanda yeni sezona umutla bakmak.

Ancak Kartal’da tüm planlar kupa üstüne yapılmış durumda. Hafta içinde kupa finaline çıkacak olan Serdar hocanın ekibi, Hatay maçını son prova olarak görüyor. Güney ekibinin lige tutunma çabası, akıllara dahi gelmiyor. Tek gündem son hedef kupa.

YÖNETİMDEN AL-MUSRATI İSTEĞİ

Beşiktaş, bu maç öncesinde eksiklerine kavuştu. Rashica ve Colley oynayabilecek duruma geldi. Genç golcü Semih ve performansı hayal kırıklığı yaratan Al-Musrati’nin cezası ise bitti fakat Libyalı oyuncu konusunda handikap var.

Fanatik'in haberine göre teknik ekip tarihin en pahalı transferini bu maçta kenarda oturtmak istiyor. Yönetim ise ilk 11'de görmek istiyor. Serdar Topraktepe'nin maç saati vereceği karar merak ediliyor.

Beşiktaş Al-Musrati Süper Lig Hatayspor