Beşiktaş'ın gündemi yabancı hakem! "5 büyük ligden getirelim"

Trabzonspor maçında Rafa Silva'ya yapılan sert faulden sonra isyan eden ve yabancı hakem konusunu bir kez daha gündeme getiren Beşiktaş yönetimi MHK'ya açık mektup yolladı.

Beşiktaş'ta henüz ligde dört maç geri kalmış olmasına rağmen hakem kararlarına sabır kalmadı. Kazanılan maçlarda bile yapılan hakem hatalarının sonunda Trabzon'da iki puan kaybına yol açması bardağı taşırdı.

MHK'YE AÇIK MEKTUP

Siyah beyazlı yöneticiler artık değişimde kararlı. Yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, "Biz hakem kararlarından 50 yıldır memnun değiliz" diyerek tepkisini dile getirmişti. Kulüpten 'MHK'ye açık mektup' başlığıyla yapılan açıklamada, verilen kararların UEFA'da ve FIFA seminerlerinde izah edilemeyeceği belirtilmişti.

BEŞİKTAŞ YABANCI HAKEME DAHA SICAK BAKIYOR

Siyah beyazlı yönetim, henüz ligin başında bu kadar çok hata yapılması üzerine yabancı hakem konusunu gündemine aldı. Yapılacak ilk Kulüpler Birliği toplantısında yabancı hakem uygulaması için başkanlarla görüş alışverişinde bulunulacak.

5 BÜYÜK LİGDEN HAKEM GELSİN

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat daha önce yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun en büyük sıkıntısı hakemlerdir. Beşiktaş her zaman yabancı hakem konusunda ısrarcıdır. Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere gibi liglerden yabancı hakemlerin gelmesinin doğru olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı. (Türkiye)

Beşiktaş