Beşiktaş'a Daniel Amartey piyangosu! 4.1 milyon euro...

Sezon başında Leicester City'den Beşiktaş'a transfer olan ve tüm sezon boyunca gösterdiği performansla eleştirilerin odağı hâline gelen Daniel Amartey'e Ada'dan talip çıktı.

Ganalı stoper Daniel Amartey, sezon başında Leicester'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olmuştu. Sezon boyunca toplamda 27 maça çıkan Amartey, bir türlü kendinden istenen performansı ortaya koyamadı.

BEŞİKTAŞ'A PİYANGO!

Gösterdiği performansla eleştirilerin odağı hâline gelen Ganalı oyuncuya Ada'dan sürpriz bir talip çıktı. OneFootball'da yer alan habere göre, İskoç devi Celtic, Amartey'i transfer etmek istiyor.

4.1 MİLYON EURO

Ganalı futbolcu için 4.1 milyon euro gözde çıkartılırken Amartey'in Celtic'in projesinde önemli bir yerde konumlandırılacağı ifade ediliyor. Haberde, bu transferin hem teknik direktör Brendan Rodgers'ın elini kolaylaştıracağı hem de nispeten tanınmamış, potansiyeli olan genç oyuncularla sözleşme imzalamada önemli bir dönüm noktası olacağı belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ İLE TEMASA GEÇECEKLER

İskoç ekibinin Beşiktaş ile önümüzdeki günlerde masaya oturacağı belirtilirken Amartey transferi için şartların zorlanacağı öne sürüldü.

Beşiktaş Spor Haberleri