Beşiktaş yöneticisi Kadir Kılıç: Gönderilen Ante Rebic'in maliyeti Rafa Silva ve Immobile kadardı!

Beşiktaş yöneticilerinden Kadir Kılıç, yapılan transferleri değerlendirerek 'diyorlar ki Silva ile Immobile'ye yüksek ücret ödendi. Sıfır katkı veren Rebic'e nerede ise o kadar para verip gönderdik. " ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yöneticilerinden Kadir Kılıç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İnançlarının tam olduğunu söyleyen Kılıç şu ifadeleri kullandı:

"Kupa ile bitirdik, kupa ila açılış yapacağız. Biz onlardan daha iyi bir takımız ve kupayı alacak güçteyiz. Taraftarımız maça büyük ilgi ve alaka gösteriyor. Yeni hocamız ve ekibi takıma pozitif hava kattı. Kamp dönemini ve sonrası çok iyi geçirdik" dedi.

4 TANE TRANSFER YAPACAĞIZ

Kadir Kılıç, "Diyorlar ki Silva ile Immobile'ye yüksek ücret ödendi. Sıfır katkı veren Rebic'e nerede ise o kadar para verip gönderdik. Rafa Silva son 4 yılda 20 golün altına inmedi. Bizde gol kralı olursa sürpriz olmaz. Stoper, sağ bek, sol bek ve sağ açığa takviye yapacağız." ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR'LA YOLLARI AYIRMAK İSTİYORUZ

Takımdan ayrılacaklar için de konuşan siyah-beyazlı idareci, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmak istediklerini söyledi.

Kadir Kılıç, "Kadroya neşteri vurduk, devam edeceğiz. Katkı veremeyen kim varsa gidecek. Bunlarından biri de Aboubakar. Hala kalmak istediğini söylüyor ama biz aynı kanıda değiliz" dedi.

Beşiktaş