Beşiktaş Samsunspor'u mağlup edip farkı kapatmak istiyor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılar, üçüncülük yarışında 5 puan önündeki Trabzonspor'un dün akşam kaybetmesi üzerine gözünü Samsunspor maçına dikti. İşte Fernando Santos'un bu akşam sahaya çıkartabileceği muhtemel 11...

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Yılport Samsunspor'u konuk edecek. Mücadele, beIN Sports 1'de yayınlanacak. Saat 19.00'da Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Süper Lig'de oynadığı 31 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 47 puanla 4. sırada yer alıyor.

Ligde çıktığı son 4 karşılaşmada 3 yenilgi ve 1 beraberlik yaşayan siyah-beyazlı ekip, Samsunspor'u mağlup ederek taraftarının önünde galibiyet özlemine son vermeye çalışacak. Diğer taraftan dün kendi evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor ile 5 olan puan farkını azaltmak için fırsat elde eden kartal, mutlak 3 puan hedefine kitlendi.

Beşiktaş, sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçı 2-1 kazanmıştı.

Siyah-beyazlılarda 4 futbolcu ise, Samsunspor karşılaşması öncesinde ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile yapılacak müsabakada forma giyemeyecek

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:

Mert Günok, Jonas Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Bahtiyar Zaynutdinov, Mohamed Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Ernest Muçi, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy

Beşiktaş'ta 5 futbolcu, Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Onur Bulut, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku ve ameliyat olacağı açıklanan Ante Rebic, müsabakada görev yapamayacak.

RAMS Başakşehir ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Mert Günok ise iyileşti. Milli file bekçisi, teknik direktör Fernando Santos'un şansı vermesi halinde sahada olabilecek.

Beşiktaş Süper Lig Samsunspor