Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman? Beşiktaş maçı hangi kanalda? Saat kaçta? | Beşiktaş maçı canlı

beşiktaş konyaspor maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren bu müsabakada Kadir Sağlam düdük çalacak. Beşiktaş'ta Paulista, Rashica, Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu maçta süre alamayacak. Maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbolseverler maçın yayın saatini, kanalını ve muhtemel 11'lerini araştırıyor. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman? Beşiktaş maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Konyaspor maçı 20 Ekim Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Müsabaka beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayın anlatımı ve tüm detaylar kontraspor.com'da!

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan Topçü, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Muçi, Ciro Immobile

Tümosan Konyaspor: Slowik, Boraniyasevic, Adil Demirbağ, Uğurcan, Guilherme, Melih, Bazoer, Keyta, Oğulcan, Pedrinho, Kramer

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI CANLI YAYIN ANLATIMI VE CANLI SKOR TAKİP İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan isimler bulunuyor. Beşiktaş'ta Paulista, Rashica, Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu maçta süre alamayacak.

AL MUSRATI KART SINIRINDA!

Beşiktaş'ta Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Al Musrati, kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Beşiktaş Konyaspor Süper Lig