Barış Alper Yılmaz Londra'da! Premier Lig ekibinin teklifi ortaya çıktı

Hem Galatasaray hem de Milli Takım’da oynadığı futbolla Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Barış Alper Yılmaz’ın İngiliz ekipleriyle flört halinde olduğu ortaya çıktı.

West Ham, Crsytal Palace, Everton ve Brighton girişimlerde bulunduğu öğrenilirken Barış Alper için özellikle Fulham’ın oldukça istekli olduğu bildirildi.

Daha önce Semih Kılıçsoy için Beşiktaş’a teklifte bulunan Londra ekibinin yönünü Barış Alper’e çevirdiği belirtilirken, Fulham’ın 24 yaşındaki futbolcuya 20 milyon euroluk bütçe ayırdığı ifade edildi.

Menajeriyle birlikte soluğu Londra’da alan yıldız oyuncunun Premier Lig'de oynamaya son derece sıcak baktığı aktarılırken, Galatasaray yönetiminin transferine izin vermemesine rağmen temsilcisinin İngiliz yöneticilerle masaya oturması sarı kırmızılı cephede de tepkiye yol açtı.

Barış Alper Yılmaz’ın menajerinden Kontraspor'a özel açıklama

EURO 2024’te gol atamamasına rağmen sağ kanattan yaptığı ataklar ve adam eksiltmeleriyle alkış toplayan Barış Alper Yılmaz’ın menajeri Tuncay Maldan Kontraspor’a özel açıklamalarda bulundu. Barış için görüşmelerini sürdürdüğünü söyleyen Maldan transfer sinyali verirken, temsilcinin ‘Barış için çok emek veriyoruz, onunla yakından ilgileniyoruz ama şunu unutmamak gerekir ki Barış kendisine çok iyi bakıyor. Özel hoca, beslenme alışkanlığı ve uyku-dinlenme düzenine çok dikkat ediyor bunların da karşılığını alıyor.’ ifadeleri oldukça dikkat çekti.

Okan Buruk’un 1 yıl daha kalmasını istediği Barış Alper Yılmaz’ın transferde ısrarcı olduğu vurgulanırken, Cenk Ergün ile İbrahim Hatipoğlu’nun gelen teklifleri bir bir reddettiği ve Barış’ı kadroda tutmak için yoğun bir mesai harcadığı kaydedildi.

Galatasaray Barış Alper Yılmaz Transfer Spor Haberleri Son Dakika