Barcelona Napoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona, kendi sahasında Napoli'yi ağırlayacak. Beraberlikle biten ilk karşılaşmanın ardından iki taraf da çeyrek final için mutlak galibiyet hedefliyor. Peki, Barcelona Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi? İşte detaylar.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rövanş karşılaşmaları başlıyor. İspanyol devi Barcelona, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı İtalyan temsilcisi Napoli ile kozlarını paylaşacak. Tur için her iki takıma da galibiyet gerekirken galip gelen takım adını doğrudan çeyrek finale yazdıracak. Mücadeleyi takip etmeyi düşünen futbolseverler, "Barcelona Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte mücadeleye ilişkin son bilgiler...

BARCELONA - NAPOLİ MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Barcelona - Napoli mücadelesi 12 Mart Salı günü saat 23.00’da başlayacak.

Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

TUR İÇİN GALİBİYET GEREKİYOR

Deplasman golü kuralı kalktığından Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ve Napoli’ye tur için galibiyet gerekiyor.

Barcelona - Napoli rövanş karşılaşmasında galip gelen takım adını çeyrek finale yazdıracak. Eşitlik durumunda ise mücadele uzatmalara gidecek. Eşitlik bozulmadığı takdirde tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.

BARCELONA SON DURUM

İspanya Ligi’nde şampiyonluk iddiasını sürdüren Barcelona, Real Madrid’in maç fazlasıyla gerisinde bulunuyor.

Barcelona Şampiyonlar Ligi’nde Porto, Shakhtar Donetsk, Royal Antwerp gibi takımların bulunduğu H Grubunu 12 puanla lider tamamlayarak son 16 turuna kalmıştı.

Barcelona bu sezon Devler Ligin’de oynadığı toplam 7 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

NAPOLİ SON DURUM

Napoli bu sezon İtalya Ligi’nde beklentilerin uzağında bir performans sergiliyor. Puan sıralamasında 7 basamağa kadar gerileyen Napoli’de gözler Şampiyonlar ligi son 16 turuna çevrildi.

Napoli Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Real Madrid’in hemen ardından ikinci olmuştu. Devler Ligi’nde bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Bugünkü Maçlar