Ballon D'or ne zaman? 2024 Ballon D'or adayları kimler? Canlı yayınlanacak mı?

BALLON D'OR NE ZAMAN? - HAKAN ÇALHANOĞLU

Dünyanın en iyi futbolcuları için verilen ödüllerin başında gelen Ballon D'or, 2024 yılında da sahibini bulacak. Bu yıl Messi ve Ronaldo uzun zaman sonra ilk kez adaylar arasında yer almazken, Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu da aday listesinde yer alıyor. Peki, Ballon D'or ne zaman? 2024 Ballon D'or adayları kimler? Canlı yayınlanacak mı?

Avrupa futbolunda geçtiğimiz sezonun en iyi isimleri Ballon d'or ödülü için yarışıyor. Messi ve Ronaldo'nun listede olmadığı Ballon D'or 2024 bu yıl A Milli Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu da yer alacak. Futbolseverler dünyanın en prestijli ödüllerinde biri olan Ballon D'or'u kimin kazanacağını heyecanla bekliyor. Peki, Ballon D'or ne zaman? 2024 Ballon D'or adayları kimler? Canlı yayınlanacak mı?

BALLON D'OR NE ZAMAN?

Ballon D'or 2024 bu yıl 28 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek ve En İyi Kadın Futbolcu, En İyi Erkek Futbolcu, En İyi Kadın Teknik Direktör, En İyi Erkek Teknik Direktör, Kadınlarda En İyi Kulüp, Erkeklerde En İyi Kulüp ödülleri dağıtılacak.

BALLON D'OR ÖDÜLÜ CANLI YAYINLANACAK MI?

Ballon D'or ödül töreni Tivibu Spor 2 ve Tivibu Spor Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

BALLON D’OR 2024 ADAYLARI KİMLER?

Jude Bellingham, Ruben Dias, Phil Foden, Federico Valverde, Emiliano Martinez, Erling Haaland, Nico Williams, Granit Xhaka, Artem Dovbik, Toni Kroos, Vinicius Junior, Dani Olmo, Florian Wirtz, Martin Ödegaard, Mats Hummels, Rodri, Harry Kane, Declan Rice, Vitinha, Cole Palmer, Dani Carvajal, Lamina Yamal, Bukayo Saka, Hakan Çalhanoğlu, William Saliba, Kylian Mbappe, Lautaro Martinez, Ademola Lookman, Antonio Rüdiger, Alejandro Grimaldo

Ballon d'Or