Aziz Yıldırım: Ben Mourinho demeseydim İsmail Kartal devam ederdi!

Fenerbahçe'de bir yandan seçim, diğer yandan Mourinho heyecanı yaşanıyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım ünlü hocanın gelişi hakkında konuştu.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho gelişmesi günün tek konuşulan konusu olma durumunu korurken Aziz Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerine devam ediyor.


İşte Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı açıklamalardan satır başları;

Aziz Yıldırım: "Onları uyarıyorum. Kafalarına göre oyuncu transferi yapmasınlar. Hoca istiyorsa yapsınlar. Onun dışında bir şey yapmasınlar. Eğer seçimi biz kazanırsak hocanın isteği dışında eğer futbolcu alırlarsa onlarla çalışmam. Haberleri olsun."

Aziz Yıldırım: "Ben Jose Mourinho demeseydim gidip anlaşırlar mıydı? Giderler miydi? Ne söylediysem onu yapıyorlar. Oyuncuları da söyledim. Lukaku'yu söyledik. Dybala'yı söyledik. Talisca'yı söyledik. Sonrakileri biz kendimize saklıyoruz. Seçilelim. Ertesi gün hepsini söylerim."

Aziz Yıldırım: "Ben bu hamleyi yapmasam Jose Mourinho demeseydim İsmail Kartal ile devam edeceklerdi. Ancak hayırlı oldu. İyi oldu. Bazı şeyler de yapılabiliyormuş. Bizim derdimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını, başarılı olmasını istiyoruz."

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Jose Mourinho