A Milli Takım, Avusturya karşısında! İşte Montella'nın muhtemel ilk 11'i

A Milli Futbol Takımımız, Avusturya karşısında ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Oyuncuların performansını görme açısından önem arz eden mücadele öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella'nın muhtemel 11'i de belli oldu. Peki, Avusturya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, Macaristan yenilsinin ardınden EURO 2024 hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Ay-yıldızlılar, ikinci hazırlık maçında Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak mücadele hem takımın genel durumu hem de oyuncuların son durumunu görme açısından kritik önem arz ediyor. Mücadeleye az bir süre kala, Montella'nın muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Avusturya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

AVUSTURYA - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

A Milli Takım ikinci hazırlık maçında Avusturya ile karşılaşacak. Avusturya - Türkiye maçı, Viyana’da bulunan Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Daniele Chiffi’nin düdük çalacağı karşılaşma 26 Mart Salı günü, yani bugün saat 22.45’te başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE MUHTEMEL 11

Türkiye: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Cenk, Salih, Hakan, Arda, Can Uzun, Kerem, Barış Alper

İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

Avusturya- Türkiye mücadelesini İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

MONTELLA İLK YENİLGİSİNİ YAŞADI

Montella yönetiminde EURO 2024 elemelerinde damga vuran Ay-yıldızlılar, ilk yenilgisini hazırlık maçında aldı.

Macaristan ile oynanan özel maçta Szobosziai’nin penaltıdan bulduğu golle geriye düşen A Milli Takım sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

İtalyan çalıştırıcı yönetiminde 5 maça çıkan Türkiye, daha önce oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.

GÖZLER AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA SON RAKİPTE

A Milli Takım, EURO 2024’te F Grubu’nda mücadele edecek. Avrupa Futbol Şampiyonası play-off mücadeleleri devam ederken gözler son rakibe çevrildi. 26 Mart salı günü oynanacak Gürcistan - Yunanistan karşılaşmasının galibi, milli takımın son rakibi olacak. Türkiye’nin yer aldığı F Grubu şu şekilde;

F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve C Yolu play-off galibi (Gürcistan - Yunanistan maçının kazananı)

A Milli Takım Futbol Spor Haberleri